Πρωτοχρονιάτικα ΤΕΜ

Η Τράπεζα Χρόνου χαρίζει 50 ΤΕΜ σε κάθε χρήστη για την διευκόληνση και για περισσότερες συναλλαγές το νέο έτος 2017!!!

Καλή Χρονιά σε ΟΛΟΥΣ!!!

Συλλογή Σχολικών Ειδών 2016

Η Τράπεζα Χρόνου Χαλκίδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συλλέγει σχολικά είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της φτώχειας Χαλκίδας.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις, να σταθούν αρωγοί για μία ακόμη φορά στην προσπάθειά μας.

Η συλλογή σχολικών ειδών θα γίνεται καθημερινά, από σήμερα Τρίτη 22/08 έως τις 16/09 στα γραφεία της Τράπεζας Χρόνου Χαλκίδας (ισόγειο Εργατικού κέντρου Εύβοιας) από τις 9:30π.μ. έως τις 14:00μ.μ.

Δωρεά ΤΕΜ ενόψει Πάσχα

Πλησιάζει το Πάσχα και η Τράπεζα Χρόνου χαρίζει από 50 ΤΕΜ σε κάθε μέλος της!!!

Συνεχίστε τις συναλλαγές σας... ο ΧΡΟΝΟΣ σας είναι πολύτιμος!!!

Για κάθε ώρα προσφοράς σας, μπορείτε να λάβετε μια ώρα βοήθειας. Μοιραστείτε ό,τι σας αρέσει να κάνετε και γνωρίζετε καλά για να βοηθήσουμε τους άλλους και να επωφεληθείτε κι εσείς από το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των προϊόντων στο πλαίσιο της τοπικής κοινότητάς μας.

«ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ & 4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»

Την Παρασκευή 05/02/2016 & ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και η 4η συνάντηση των μελών της Τράπεζας Χρόνου Χαλκίδας.
Προσκαλούμε όλα τα μέλη μας στο γραφείο της Τράπεζας Χρόνου (Ισόγειο Εργατικού Κέντρου Εύβοιας), να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά ,να δοθεί η ευκαιρία σε παλιά και νέα μέλη να βρεθούν και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τις μελλοντικές δράσεις της δομής.

2η Έκθεση Ζωγραφικής

Η Τράπεζα Χρόνου Χαλκίδας σε συνεργασία με το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ενηλίκων Τράπεζας Χρόνου Χαλκίδας», διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής Σάββατο και Κυριακή 30- 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00- 14:00 και 17:00- 21:00 στην αίθουσα «Αριστοτέλης» στο Παλιό Δημαρχείο στην παραλία Χαλκίδας.
Έπειτα από ενάμιση χρόνο λειτουργίας, το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι» της Τράπεζας Χρόνου, διοργανώνει την δεύτερη έκθεση με τις δημιουργίες των μαθητών. Η έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Χαλκίδας να πληροφορηθούν και να θαυμάσουν τα έργα των μαθητών του εργαστηρίου αλλά και να γνωριστούν με τα μέλη του. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να πληροφορηθούν για τη δράση της Τράπεζας Χρόνου Χαλκίδας.
Είναι πολύ ευχάριστο να προβάλλεται για δεύτερη φορά το έργο των μαθητών του Εργαστηρίου και να υπενθυμίζεται η αξία της Τέχνης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.